Asukkaalle

 

 sortteerikuva.jpg

Asiointi ja neuvonta

Henkilökohtainen asiointi ja käytössä olevat sähköiset palvelut 
 

ajanvaraus.jpg

Sähköinen ajanvaraus

Sähköinen ajanvaraus laboratorioon, opiskelijaterveydenhuoltoon ja työttömien terveystarkastuksiin.  

Sähköisessä ajanvaraus -ohjelmassa on vikatilanne, ja kaikki varaukset eivät rekisteröidy järjestelmään. Varausta kannattaa kokeilla eri selaimilla. Ohjelman toimittaja selvittää ongelmaa.

Kirjaa varaamasi aika paperille varausta tehdessäsi. Mikäli sähköinen ajanvaraus -ohjelma ei anna varausnumeroa, soita laboratorion kansliaan  040 481 4186 arkisin klo 13-15  varmistaaksesi varauksesi.

logo kartta.jpg

Kemijärven karttapalvelu

on julkinen tietopalvelin, jossa voit tarkastella karttoja ja ilmakuvia sekä erilaisia kohdetietoja. Löydät palvelimesta mm. kiinteistöt, rakennukset ja osoitteet sekä voit tulostaa karttoja ja mitata etäisyyksiä.

https://kartta.kemijarvi.fi/
kuntalaisaloite.jpg

Kuntalaisaloite.fi -palvelu

Kuntalaisaloite.fi-verkkopalvelussa voit tehdä kuntalaisaloitteita sekä kannattaa ja seurata muiden tekemiä aloitteita.
Kuntalaisaloitteen voi tehdä myös tästä

suomi_fi.jpg

Suomi.fi-verkkopalvelu kokoaa yhteen sisältöjä kansalaiselle, yritykselle ja viranomaisille. Suomi.fistä löydät julkiset palvelut ja ohjeet eri elämäntilanteisiin ja yrittäjyyteen helposti yhdestä paikasta. 
 
Lupapiste-logo-rgb-s.jpg

Kemijärven kaupunki on siirtynyt rakentamisen lupien haussa kokonaan sähköiseen verkkoasiointiin 1.1.2017.  Luvat haetaan verkossa Lupapiste.fi kautta.

linkki_virtu_fi_kysy.png

Verkkoneuvonta

Virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus tarjoaa verkkoasiointia, ohjausta ja neuvontaa tietoturvallisesti  sosiaali- ja terveyshuollon kysymyksissä.  Palvelun käyttö edellyttää tunnistautumista.

 

 KanTa logo.gif

Voi katsoa sähköiset reseptisi ja muut palvelun käyttöönoton jälkeen kirjatut keskeiset terveystiedot Omakanta – palvelusta (http://www.omakanta.fi/). Palveluun kirjaudut omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla.

 

Lasten varhaiskasvatus

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen

Hoitoaikojen sähköinen ilmoittaminen (pdf)