Avoimet työpaikat

Ilmakuva Kemijärvi.jpg

Hieman alle 7000 asukkaan kaupungissa on helppo elää mukavan vilkasta, mutkatonta arkea. Kemijärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet koko perheelle muuallakin kuin luonnossa, uimahallista ja jäähallista kulttuurikeskukseen ja musiikkiopistoon. Opiskellakin voi ylioppilaaksi tai ammattiin asti.

Jos jostain syystä tulee tarve käydä etelämmässä, pääset suoralla junayhteydellä sujuvasti Helsinkiin asti ja takaisin. Autoa sen sijaan et täällä asuessasi välttämättä tarvitse, sillä pienen kaupungin keskustassa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä. Jos kuitenkin autoilet, työmatkojasi tai kauppareissujasi eivät ruuhkajonot rasita.

Elämänlaatua parantaa sekin, että Kemijärvellä kaikki mitä tulee ei mene asumiseen, vaan rahaa jää myös elämiseen – ja silti täällä on mahdollista asua ruuhka-Suomea väljemmin, tietysti hyvällä laajakaistalla varustetussa kodissa.

Omannäköisen onnentunteen täyttämää elämää nyt tarjolla

Avoimet työpaikat

 

Koululaisten ja opiskelijoiden kesätyöhaku sekä yrittäjien ja yhdistysten kesätyöavustushaku vuodelle 2024.

 

KOULULAISTEN JA OPISKELIJOIDEN KESÄTYÖT KEMIJÄRVELLÄ 2024

Vuosina 2007 – 2008 syntyneiden koululaisten ja vuosina 2005 – 2007 syntyneiden opiskelijoiden kesätyöt Kemijärven kaupungilla on haettavissa. Työpaikkoja on uimahallilla, puisto- ja nurmialueitten hoidossa, kirjastossa, varhaiskasvatuksessa, siivous- ja keittiötöissä sekä näyttelynvalvojina.

Haku päättyy 25.3.2024 ja tiedot valinnoista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse.

 

YRITTÄJIEN JA YHDISTYSTEN KESÄTYÖAVUSTUS HAETTAVISSA

Yrittäjät, yhteisöt ja yhdistykset voivat hakea kesätyöllistämiseen 500 €:n avustusta, kun palkkaa opiskelijan vähintään 1 kuukaudeksi. Hakemukset tulee jättää viimeistään 8.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa työnsuunnittelija Outi Hietajärvi, puh. 040 1964 158.

 

Linkit hakemuksiin:

Koululaisten kesätyöhakemus

Opiskelijoiden kesätyöhakemus

Yrittäjien ja yhdistysten kesätyöpaikkatukihakemus

 

------

Kuntarekry www.kuntarekry.fi 

Työvoimahallinto www.tyomarkkinatori.fi