Koulun jouluikkuna

 

Rakennetaan jouluikkunaa.png

Oppilaille jos muillekin joulun aika on mukavaa. Eletään odotuksen aikaa, mielikuvituksessa leikkivät tontut, saattavat jopa näyttäytyä oikeina hahmoina, avataan adventtikalenterin luukkuja, vietetään pikkujouluja, odotetaan ja saadaan lahjoja, ilahdutaan ja ilahdutetaan toisia ja mikä parasta, koittaa loma. Saadaan hengähtää. Hengellisyys ja maallisuus, usko ja ikivanhat perinteet lyövät kättä toisilleen. Kaikille on jotakin tarjolla.

Nämä näkemykset tulevat esille myös koululle valmistuvassa jouluikkunassa, jota rakennetaan ohjaajien Maarit Karppilan ja Päivi Salmelan johdolla. Ikkuna on täysin valmis joululomalle lähdettäessä. Ikkunan äärellä ollessa voi kuulla joululaulua.

 

Kiitoksemme Hillatien koululle. Toitte meille ilon ja valon - tällä tavalla.

 

Särkelän koulun ruokalan emännät huomioivat aina juhlapäivät tilojen koristelussa. Meillä opettajilla, ohjaajilla ja oppilailla on viihtyisää ruokailla. Nyt on niin jouluista, niin jouluista. Kiitoksemme meitä kaikkia ilahduttavasta vaivannäöstä - siis tästä silmänruuastakin. Voit katsoa videon tästä vaikka koko näytön kokoisena.

Särkelän ruokalassa kukkii joulu.png

 

Koululle ilmestyi vuosi sitten ennen joulua salaperäinen pikkuinen ovi. Kauan sai odottaa, ennen kuin asukki ilmestyi näkyviin. Tonttuhan sieltä tuli. Auki olevasta ovesta näkee, kuinka kodikasta sillä on. Takassa palaa tuli. Ulkopuolella olevassa keinutuolissa on lumihiutalematto.

 

   Särkelä_tonttu tonttuovella.png                          Särkelä_tonttuovi.png    

 Kauneutta... taidetta voi löytyä mistä vain:

- Opettaja, opettaja, tulepa katsomaan, kuinka kaunis taivas on! Saako käydä kännykällä kuvaamassa?

- No, käykäähän nyt!

 Särkelän koulun taivas pakkasaamuna.png

Tuli talvihalla.png