Projektisivu

Särkelä - kiitoskortti veteraanilta

Särkelä - kukkia

Sinunlaisia nuoria Suomi tarvitsee. Näillä sanoilla veteraani kiitti kortin lähettäjää.

Muistetaan veteraaneja -tempaus liittyy Särkelän Suomi 100  -teeman toteuttamiseen.

Mihin kaikkeen voi liittää luvun 100? Mihin puolet siitä?

Särkelässä on alettu ehdotella, mihin kaikeen voi liittää luvun 100. Mikä kestää 100 sekuntia, mikä 100 minuuttia, 100 päivää ja mikä 100 vuotta? Minkä asian voi tehdä 100 kertaa? Huumoriakin on syntynyt. Sadasta puolet on viisikymmentä. Tärkeä luku sekin. Ei voi olla sataa, ellei sitä ole edeltänyt viisikymmentä. Iso etappi. Kieltämättä.

Särkelä - kukkia

Särkelä - Suomi 100 mutta Martta puolet siitä!Särkelä - puolukka

Puolukkaretkellä

Särkelä - lähtö puolukkametsään- Lähdetään jo! Mitä ne toiset siellä värkkäävät?

Särkelä - ruokailutauko parasta- Minä haen ainakin lisää! Parasta puolukkaretkellä taisi olla makaronilaatikon syönti metsässä.

 Särkelä - yhteinen urakka- Kyllä niitä puolukoita poimisi, kun vain olisi mistä pomia. Käyhän tämä reissu liikuntapäivästä.

Esteet eivät haittaa.jpg - Meitä eivät esteet haittaa.

Ruskaretkel Auttikönkäällä

Tehdäänpä matka uudestaan kuvin!
Ei muuta kuin menoksi.jpg
 
Kosken kohinaa.jpg
 
Särkelä - koski jo häämöttää

Särkelä - lintutorni

 

Särkelä - riippusillalla

 Särkelä - koskematonta luontoa

 

Luonnon rauhaa.jpg

Särkelä - hiljaista

  Teemalla Kyllä me osaamme!

Särkelän koulu järjestää joka kevät oppilastöiden näyttelyn - tässä tuulahdus kevään 2016 näyttelystä:

Näyttelyn tarjoilua.png

 
Särkelän koulun hienot kuvataide- ja käsityön näyttelyn avajaiset järjestettiin Kulttuurikämpällä maanantaina 11.4.2016. Näyttelyssä oli esillä koko koulun oppilaiden käsitöiden ja kuvataiteen töitä kuluneelta lukuvuodelta. Näyttelyyn osallistuivat kaikki luokat ykkösestä kahdeksanteen sekä valmistavan opetuksen ”valoluokat”. Mukana oli myös Särkelän esikoululaisten töitä.

Näyttelyn avajaisiin oli kutsuttu erityisiä vieraita. Paikalle saapui kemijärveläisiä kuvataiteilijoita juhlistamaan avajaisia. Kutsu lähtettiin myös koulun vanhempainneuvoston jäsenille. Avajaismusiikista vastasivat kuutosluokkalaiset Eveliina Alanne ja Wilma Hoisko. Tervetuliaispuheen pitivät oppilaskunnan edustajat Karoliina Moilanen ja Lauri Leinonen. Punaisen avajaisnauhan pääsi leikkaamaan kuvataiteilija Tellervo Välikangas. Juhlatunnelmaa lisäsivät hienoista laseista juodut juhlajuomat ja isojen oppilaiden kotitaloudessa tekemät pienet purtavat.

Näyttely oli avoin viikon 15 ja myös osan viikosta 16. Vieraskirjaan karttui mukavasti nimiä, joten näyttely oli suosittu. Kiitos kaikille näyttelyvieraille! Jatkamme tätä Särkelän koulun perinnettä vuonna 2017.

Antero Flink ja Manu Uimarihuhta, 6. lk

 

käsitöitä robotteja 

Avajaispuhe

Tervetuloa Särkelän koulun kuvataide- ja käsityönäyttelyyn. Näyttelyn teemana on Koko lukuvuoden kirjo. Töitä näyttelyssä on eskareiden töistä aina maahanmuuttajalasten töihin saakka.

Taideaineet koulussa ovat mielestämme tärkeitä, koska oppilas pääsee toteuttamaan itseään ja luovuuttaan monilla eri tavoilla.

Nauttikaa näyttelystä ja ihailkaa oppilaiden upeita töitä.

Karoliina Moilanen, oppilaskunnan puheenjohtaja ja Lauri Leinonen, varapuheenjohtaja, 6. lk

 

Katso tästä näyttelyn ilmoitus, johon on painettu yksi vuoden luovimmista töistä.

 

japanilaisuutta

6. lk:n töitä

Koulutyö on arkea ja välistä juhlaa, niin kuin pitää. Kotitalousryhmä on ahkeroinut moniin tapahtumiin tarjottavaa. Edellä oli kuva kuvisnäyttelyyn valmistetuista pikku purtavista. Tässä Suomi 100 -leivoksia pihaprojektin päätteeksi pidettyyn juhlahetkeen. Alla on kuvia Suomi 100 -kukista.

Suomi 100 -leivoksia.jpg

Särkelä_Suomi-kukat.jpg

 

Kullero_Lapin maakuntakukka.png

 

► KUVIA OPPILASTÖISTÄ