Kirjat kotiin -palvelu

Kirjat kotiin -palvelu

Kirjastoon pääse joka päivä kello 9-20, kun on käytössä kirjastokortin lisäksi PIN-koodi.

Voit saada myös aineistoa suoraan kotiisi - Kirjat kotiin -palvelulla.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?  

Kemijärven kirjaston tarjoaa yksilöllistä palvelua, jossa voit tilata kirjaston aineistoa (kirjoja, lehtiä, elokuvia, musiikkia) kotiinsi. Palvelu on suunnattu sinulle, jolla kirjastossa asioiminen on hankalaa. Syynä voi olla esim. yleisten liikenneyhteyksien puuttuminen tai liikkumisrajoitukset.  

Haastattelemme palvelun tulevat käyttäjät ennen asiakkaaksi hyväksymistä. Teemme kanssasi sopimuksen, jossa annat  kirjastolle tai nimeämällesi henkilölle luvan kirjastoasioidesi hoitoon. Lainaamme aineiston ja toimitamme sen sinun kotiovellesi sovittuun aikaan (kello 16 jälkeen). Samalla otamme palautettavan aineisto takaisin kirjastoon.  

 ”Kirjat kotiin” -palvelu on maksutonta, kun kyseessä on Lapin kirjastojen aineisto.  Laina-aika on 2 kk.
Palvelun voi lopettaa milloin tahansa.

Palvelun käyttäjäksi voit ilmoittautua joko soittamalla kirjastonhoitaja Tuula Poroputaalle, p. 0400 226 406 tai sähköpostilla tuula.poropudas(at)kemijarvi.fi. Ilmoittautumisia vastaanottaa myös kirjastonhoitaja Marja-Leena Vaarala p. 0400 157 716, marja-leena.vaarala(at)kemijarvi.fi.

Lyhyesti:

  • Palvelu on suunnattu ihmisille, joille kirjastossa käynti on vaivalloista tai mahdotonta julkisten liikenneyhteyksien puuttumisen vuoksi tai omien liikkumisrajoituksen vuoksi.
  • Ennen asiakkuuden hyväksymistä kirjoitetaan sopimus, johon aukikirjoitetaan asiakkaan ja kirjaston välinen luottamuksellinen suhde.
  • Palvelu on ilmaista ja sen voi lopettaa milloin tahansa.
  • Kirjoja ja muuta materiaaleja toimitetaan kotiin sovitusti kello 16 jälkeen.
  • Lisätietoja antaa Tuula Poropudas, p 0400 226 406 tai Marja-Leena Vaarala, p. 0400 157 716. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kemijarvi.fi

Kirjasto voi tulla vierailemaan myös kylätapahtumissa! Kysy lisää Tuulalta tai Marja-Leenalta.