Pyhätunturin alueen myytävät tontit

Kemijärven kaupungilla on loma-asutukseen tarkoitettuja tontteja myytävänä Pyhätunturin asemakaava-alueella, joista osa rinteiden vierellä ja kauimmaisetkin vain noin 4 km hiihtokeskuksesta. Loma-asuntotontit rajoittuvat tieverkostoon ja kunnallistekniikka on valmiina. Pyhätunturille on Kemijärven keskustasta noin 49 km
Pyhätunturin-tontit-kemijärvi.jpg
Pyhätunturin-tontit-visitkemijärvi.jpg

Pyhän talvi on täynnä tekemistä. Tunturi tarjoaa valtakunnan parasta hiihtämistä huippuunsa hiotuilla rinteillä kuin myös takamaastoissa. Hiihtokeskuksen yhdeksän hissiä ja 14 rinnettä tarjoavat haastetta ja  elämyksiä suksilla tai lumilaudalla liikkuville ja PyhäExpress tuolihissi vie laskijat tunturin huipulle ennätysajassa.

Palveluista tunturi tunnetaan. Kattavien hiihtokeskuspalvelujen lisäksi Pyhältä löydät ohjelmapalvelujärjestäjät esimerkiksi moottorikelkka- tai husky-safarille, ostokset hoituvat liikekeskuksessa ja liikkuminen tunturissa on helppoa vuokrattavilla kulkuneuvoilla tai taksin kyydissä. Tutustu Pyhän ja Luoston alueen palveluihin ja mikäli jäit kaipaamaan jotain, niin ota yhteyttä Matkailuneuvontaan tai piipahda Luontokeskus Naavassa - olemme avoinna joka päivä.

Sieppaa.JPG

Katso vapaat tontit tästä>>

Pyhän tontit netti.JPG

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Tapio Pöyliö
Sähköpostiosoite tapio.poylio@kemijarvi.fi
Puhelin 040 525 0924
Etusivu http://kemijarvi.fi/fi/asukkaalle/tekniset_palvelut/tontit