Työpaikat, tunturit ja liikenneyhteydet esiin

Julkaistu 2021-03-17 08:26:13 EET.

Hyvä yrittäjä: Miten houkuttelisit muualta Suomesta ja ulkomailta osaajia töihin ja yrittämään Kemijärvelle? Miten tekisit Kemijärvestä kutsuvamman asuinpaikan? On aika kehittää Kemijärven elinvoimaa yhdessä.

Työpaikat, tunturit ja liikenneyhteydet esiin

Kemijärven, Posion ja Keminmaan yhteisessä Asettautumispalveluhankkeessa on profiloitu tulevaisuuden tulomuuttajat Kemijärvelle. He ovat lapsiperhe; etätyöntekijä eli asiantuntija tai luovan työn tekijä; tilapäisasuja tai mahdollisesti kotiseudulleen palaava eläkeläinen sekä työperäinen maahanmuuttaja.

Asettautumispalveluhanke on myös tutkinut profiileita edustavien esimerkkihenkilöiden tiedonhakua Kemijärvestä. Paljastui monta kehitettävää asiaa, esimerkiksi työpaikat, tunturit ja hyvät liikenneyhteydet kannattaisi nostaa paremmin esiin.

Osaan pulmista miettivät ratkaisuja kaupungin edustajat, osaan odotetaan vastauksia ja ideoita yrittäjiltä. Yrittäjä: tutustu muuttajaprofiileihin ja vastaa heitä koskeviin kysymyksiin viimeistään 28.3. täällä:

https://forms.gle/MdqoYZBxDdbD8zop6

Yrittäjä, olet myös tervetullut Asettautumispalveluhankkeen työpajaan 24.3. klo 13-15. Hankekuntien yhteisen Teams-työpajan teemoina ovat rekrytointi, työ, toimeentulo ja kansainvälisyys, ja puheenvuoroissa reissataan Etelä-Koreasta Uudenkaupungin kautta Inariin asti. Työpajaan pääset tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

Asettautumispalvelu.PNG

Takaisin