Kemijärven hotellihanke

KEMIJÄRVEN PUUHOTELLI YKKÖSPAIKALLA PÖYLIÖJÄRVEN RANNALLA

Kemijarven-Puuhotelli_avainlukuja.jpg

Investointilukuja.JPG

Neljän tähden puuhotelli

Pöyliöjärven hiekkarannalle, Hietaniemeen rakennettava uusi neljän tähden Puuhotelli tuo Kemijärvelle kaivatut hotellipalvelut vastaamaan Lapin matkailun kovaan kasvuun.

Näkymänä Lapin lumo

Hotellin tiloissa aistii rauhallisen järvimaiseman, revontulet, keskiyön auringon sekä voi hengittää raikasta ja puhdasta Lapin ilmaa.
Omaleimainen Puuhotelli korostaa paikallisen raaka-aineen käyttöä rakentamisessa sekä palveluissa.

ToniYliSuvantoArchitects_KemijarvenPuuhotelli_kuvapihaltaFI.jpg
Kemijärven Puuhotelli rakentuu rantamaisemaa kunnioittaen ja korostaen. Kaikista hotellin yhteisistä tiloista on esteetön näkymä järvi- ja tunturimaisemaan.

Hotellin kokonaismassa on nivelletty ihmisläheiseksi ja Ympäristön huomioivaksi. Julkisivuissa puuta käytetään monipuolisesti siten, että huomio kiinnittyy asiakkaan kannalta oleellisiin alueisiin. Hotellin puurakenne edistää sisäilman terveellisyyttä ja on uusiutuvana materiaalina ympäristöystävällinen, se kasvaa takaisin suomen metsissä alle minuutissa.

ToniYliSuvantoArchitects_KemijarvenPuuhotelli_aulakuvaFI.jpg

Puusta hyvinvointia

Tilakohtaisesti valitut paikalliset luonnonmateriaalit korostavat luontoyhteyden välittömyyttä, sekä luovat lämpimän ja tunnelmallisen, toimintaa vastaavan vaikutelman. Terveellinen elämä ja hyvinvointi ovat oleellinen osa niin hotellin tiloja ja rakenteita kuin myös sen palveluita.

Huonetilat on suunniteltu luontoa ja maisemia korostaen. Hotellihuoneen näkymien ansiosta asiakas voi nauttia järvimaisemasta, Metsän vihreydestä ja leiskuvista revontulista lapin taivaalla suoraan hotellihuoneesta. Massiivipuurakenne ja ilmansuuntien mukainen luonnonvalon optimointi tilasuunnittelussa edistävät myös sisätilojen viihtyisyyttä sekä tasoittavat lämpötilavaihteluita.

ToniYliSuvantoArchitects_KemijarvenPuuhotelli_rantakuvaFI.jpg

Kemijärvellä on hyvät aktiviteetti- ja harrastusmahdollisuudet vuoden ympäri. Pyhä-Luoston kansallispuisto on vain n. 50km päässä Kemijärveltä. Ajomatkan päässä ovat myös Oulangan ja Riisitunturin kansallispuistot. Kaupunki on viiden hiihtokeskuksen ympäröimä ja kahden lentokentän tuntumassa.

Tutustu hotellihankkeeseen tarkemmin alla olevista esitteistä:

2017_9_Kemijarvi_Hotelli_Kohde_Esite-FI.pdf

2017_9_Kemijarvi_Hotelli_Kohde_Esite-FI.pdf

2017_9_Kemijarvi_Hotelli_Kohde_tekninen_liite/Technical Annex.pdf