Lohen Lomakeskus

Sinustako menestyvän mökkikylän yrittäjä Kemijärvelle. Lohen Lomakeskus myynnissä yrittäjän eläkkeelle siirtymisen johdosta. Mökkikylä sijaitsee Pöyliöjärven rannalla Kemijärven kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä matkailullisesti ja logistisesti hyvällä paikalla.
Lohelan-rantamökit -lohiportti-sisätilat-keittiö_web.jpg
Lohelan-rantamökit-lohiportti-sisätilat-takkahuone_web.jpg
Lohelan-rantamökit_kota-rannassa.jpg
Lohelan rantamökit_kaupungin läheisyys_web.jpg
LOHEN LOMAKESKUS.jpg

LOHEN LOMAKESKUS

Yhtiö harjoittaa majoitus- ja ravitsemusliiketoimintaa Kemijärvellä omalla tontilla Pöyliöjärven rannalla.

Lohen Lomakeskus on markkinointi- nimi lomakeskuksen majoitustoiminnalle. Ravintola Lohiportti on yhtiön viimeisin investointikohde. Lohiportti harjoittaa näköalaravintolana alueella ravintola-toimintaa ja toimii markkinointinimenä alueen ravintolapalveluille.

Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu iso ohjelmapalvelukota aivan Pöyliöjärven rannassa (ravintolan piha-alueella).

Lohen Lomakeskus sijaitsee Kemijärven kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä matkailullisesti ja logistisesti hyvällä paikalla.

Lohelan rantamökit_kaupungin läheisyys_web.jpg

Itse Kemijärven ydinkeskusta on kannas-alueella, jota ympäröivät Kemijoen suisto, Kemijärvi, Kuumalampi ja Pöyliöjärvi sekä kymmenien vaarojen ja tunturien jono. Tämä tekee liiketoimintapaikasta varsin viihtyisän ja järvinäkymiltään mielenkiintoisen.

Kemijärven kaupunki on matkailullisesti historiastaan huolimatta matkailuliiketoiminnan elinkaarellaan kasvuvaiheessa ja etsii mahdollisuuksia luontomatkailusta.

Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu iso ohjelmapalvelukota aivan Pöyliöjärven rannassa (ravintolan piha-alueella).

Lohelan-rantamökit_kota-rannassa.jpg

Lohiportti-ravintolan ja Lohikodan välittömässä läheisyydessä, kanavan toisella puolella sijaitsee Camping-alue. Lohiportin keittiö tarjoaa modernin laitteiston.

Lohelan-rantamökit -lohiportti-sisätilat-keittiö_web.jpg

Yhtiö tarjoaa Lohelan lomakeskus brändin alla kodinomaisia hyvällä varustuksella sisustettuja ja kalustettuja huoneistoja lyhytaikaiseen tai pidempään majoituksen matkailijoille ja muille vierailijoille sekä myös pitempiaikaiseen käyttöön esim. työmatkustajille.

Lohelan-rantamökit-lohiportti-sisätilat-takkahuone_web.jpg

Kokonaisuuteen kuuluu hostelli, rantatähti-huoneisto ja rantamökit ja ravintolarakennus sekä kota. Näistä rantatähti-huoneistot ovat yhtiön viimeisin investointi majoituspuolelle.

Kapasiteetti: Lohiportti ravintola (asiakaspaikkoja 115 sali, 165 ulkoterassi, 75 ala-kerta kokoustila, takkahuone, lisäksi sauna 14 hengelle (Lohiportin yläkerta n. 60 % :sti valmis).

Lohelan-rantamökit-lohiportti-sisätilat_web.jpg

Mahdollista rakentaa sviitti tai asunto (kaikista ikkunoista järvinäkymä). Yläkerta n. 150 m2.

RANTATÄHTIHUONEISTOT

5 kpl (vuodepaikkoja 7 / huoneisto,

2 mh, keittiö, olohuone, sauna, ph, khh, takkahuone) eli yhteensä 35 vuodepaikkaa.

Lohelan-rantamökit-alppimökit_web.jpg

RANTAMÖKIT

17 kpl, mökki 1 (vuodepaikat 10 kpl), mökit 2 ja 7 (vuodepaikat 9 kummas-sakin), mökit 3, 4, 5 (vuodepaikat 5 kussakin), mökki 8,9, 10 ja 11 ( 3 vuode-paikkaa kussakin), mökit 15, 16, 17, 18 (5 vuodepaikkaa kussakin), yhteensä 82 vuodepaikkaa.

Yhteensä majoitustiloissa 152 vuode-paikkaa. Huom! ravintolan yläkertaan myös mahdollista rakentaa majoitus-tilaksi (sviitti), jonne mahdollista tehdä 6 – 10 vuode-paikkaa.

HOSTELLI

Yhteensä 8 huonetta, 35 vuodepaikkaa

Hostelli-lohen-loma-kemijarvi.jpg

KOTA

30 asiakaspaikkaa, ei anniskeluoikeuksia.

Lisäksi alueella grillikatos, leikkipuisto ja uimaranta.

Yhtiö tarjoaa huoneiston siivouspalveluja, ruoka- ja juhlapalveluita sekä omia ja verkostoitunutta ohjelmapalvelua

Lohen Lomakeskuksen päämäärä on olla osa matkailun Kemijärveä, kehittää matkailuelinkeinoa ja tarjota ratkaisuja, joilla mahdollistettaisiin oman kilpailustrategian toteutuminen myös koko Kemijärven ja Itä-Lapin matkailustrategian toteutumista yhteistyöllä.

Yhtiön laajassa tuotevalikoimassa on tarjolla viihtyisän asumisen, ruokapalvelun ja juhlapalvelun lisäksi laajan valikoima erilaisia ohjelmapalveluita eri talvi- ja kesäaktiviteetteihin. Valikoimalla ja palvelulla pyritään löytämään aina toimiva ratkaisu asiakkaan tarpeisiin.

Lohelan lomakeskuksen esittely ja lisätiedot:

Jorma Vaarala +358 40 581 2007, +358 40 581 6772

 

Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Jorma Vaarala
Sähköpostiosoite lohelanrantamokit@pp.inet.fi
Puhelin +358 40 581 2007, +358 40 581 6772
Etusivu http://www.lohenlomakeskus.fi/
Katuosoite Lohelankatu 1
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi