Vuokrattavana liiketilaa Paavalinkulma Vapaudenkatu 4

Vapaita tiloja Kemijärven kaupungin keskustan ostoskeskuksessa.
paavalinkulma 782x391.jpg

Kauppakeskushanke aloitettiin Kemijärvellä huhtikuussa 2018, jolloin Paavali Kiinteistö Oy osti liikekeskuksen Koillismaan Osuuskaupalta. 2500 m2 liiketiloihin on tavoitteena avata moderni ja toimiva ostoskeskus aivan ydinkeskustaan kauppojen välittömään läheisyyteen. Kauppakeskuksen nimeä lähdettiin pohtimaan ja tavoite oli löytää nimi joka on perinteitä kunnioittava ja jossa olisi ripaus Kemijärven historiaa. Runsaiden ehdotusten joukosta löysimme Paavalinkulman joka tuntui juuri oikealta.

Paavalinkulma avattiin perjantaina 5.10.2018. Tiloissamme toimii tällä hetkellä kenkien, vaatteiden ja asusteiden erikoisliike Simpsetti, sohvia ja sänkyjä omalla tehtaalla käsityönä valmistava Aitokaluste Tehtaanmyymälä sekä Aito-mattomaailma jossa on laaja valikoima laadukkaita mattoja. Paavalinkulma avaa mahdollisuuden yhteistyömarkkinointiin ja ostoskeskus tarjoaa myös Yrityksille mahdollisuuden olla mukana tapahtumissa ja muissa markkinointi kampanjoissa.

Kauppakeskushankkeeseen kuuluu myös keskuksen muutostyöt, jotka aloitetaan vuoden 2018 aikana. Muutostyöt avaavat mahdollisuuden uusille palveluiden tarjoajille. Muutostöitä lähettiin suunnittelemaan, jotta pystymme kasvattamaan kauppakeskuksen liikkeiden määrää ja näin ollen mahdollistaa koko Itä-Lapin alueelle toimiva, kiinnostava ja viihtyisä ostospaikka.

Vapaita liike-tiloja tulee olemaan seuraavasti:
• Liiketila 65 m2 (Keskuksen yläkerta)
• Liiketila 100 m2 (Keskuksen yläkerta)
• Liiketila 100 m2 (Keskuksen yläkerta)
• Liiketila 250 m2 (Keskuksen alakerta)

 

paavalinkulma 2 234x234.jpg

Yhteystiedot
Yhteyshenkilö Jussi Suopanki
Sähköpostiosoite jussi@paavalinkulma.com
Puhelin 0400-195529
Katuosoite Vapaudenkatu 4
Postinumero 98100
Postitoimipaikka Kemijärvi