Onnellisten hiihto

Maaliskuu 30. klo 09:00
Sijainti: Tapionniemen kyläkartano

Onnellisten_1.JPG

Onnellisten_2.JPG

Laturetki starttaa Peurakankaan laduilta lauantaina 30.3. klo 9.00–10.00 välillä. Latureitti jatkuu IVO:n sähkölinjaa kohti Tapionniemeä ja siitä edelleen kohti Luppoa ja Pyhätunturia.

Reitin varrella on 5 huoltopistettä, joissa hiihtäjille on tarjolla lämmintä mehua, suolakurkkuja ja pientä purtavaa.  Ensiavusta huolehtii Kemijärven SPR:n osasto.

Vaihtovaatteet voi jättää lähtöpaikalla yhteiskuljetukseen, joka vie ne Tapionniemen Kyläkartanoon odottamaan hiihtäjiä. Maalista Pyhätunturilta järjestetään non-stop- kuljetus Tapionniemeen, josta on kuljetus edelleen lähtöpaikalle Peurakankaalle. Tapionniemen Kyläkartanossa on mahdollisuus käydä suihkussa tai pihasaunassa hiihdon jälkeen.

Tapionniemen Kyläkartanolla voi pitää vaikka pidemmän tauon ja nauttia Kyläkartanon antimista. Kyläkartanolla on tarjolla koko päivän ajan keittolounasta ja munkkikahvia kaikille kävijöille pientä korvausta vastaan. Tapionniemessä on myös lapsille oma 2 km hiihtoreitti. Kyläkartanon pihalla on tulipaikka, jossa voi evästellä ja paistaa makkaraa, joten sinne ovat kaikki tervetulleita viettämään mukavaa päivää ja kannustamaan hiihtäjiä.

Mikäli tarvitset kuljetusta Pyhätunturilta lähtöpaikalle lähtöaamuna klo 8.00, se voidaan järjestää eri maksusta. Siitä voi olla yhteydessä joko spostilla marja2.pekka@gmail.com tai tapionniemenkylaseura@gmail.com tai puh 040-9638000.

Ilmoittautuminen laturetkelle on netissä www.lipputoimisto.fi hakusanalla Onnellisten hiihto. Osallistumismaksu on 35 euroa keskiviikkoon 27.3. klo 24 saakka, sen jälkeen hinta on 45 euroa, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. Perjantaina 22.3. klo 10–13 voi ilmoittautua myös Kemijärven S-market Uitossa. Vihreällä S-etukortilla saa 5 euron alennuksen osallistumismaksuun.

Tällä hiihtoretkellä kaikki ovat voittajia ja kaikki osallistujat saavat kaulaansa muistomitalin. Kaikkien hiihtäjien kesken arvotaan 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti.

Lisätietoja laturetkestä: Tapionniemen Kyläseura ry /tapionniemenkylaseura@gmail.com, tai  marja2.pekka@gmail.com, Marjatta Pekkarinen, puh 040-9638000 tai anne.lampela@gmail.com, Ann-Christine Lampela, puh 040-5093061. Lisäksi Tapionniemen Kyläseuran ja Onnellisten hiihdon fb.sivut sekä www.tapionniemi.fi ja www.visitkemijarvi.fi –sivuilta.

 

Latukartta

Latukartta_uusi_2019.JPG

« Takaisin etusivulle