Askeleen perheretki

Toukokuu 04. klo 09:00 - Toukokuu 05. klo 16:00
Sijainti: -, Kemijärvi

Setlementti Tunturila ry:n Askel-hanke järjestää eskari- ja alakouluikäisten lasten perheille retken Kuusamoon 4.-5.toukokuuta. Retkelle ovat tervetulleita perheet Kemijärveltä, Sallasta, Savukoskelta ja Pelkosenniemeltä. Matkaan lähdetään yhteisellä linja-auto kuljetuksella lauantaina klo 9.00 Kuumaniemen torilta ja paluu sunnuntaina noin klo 16.00 samaan paikkaan.

Retkellä ollaan yhdessä muiden retkeläisten ja oman perheen kanssa. Ohjelmassa on mm. uintia, keilausta ja Suurpetokeskus vierailu. Retkellä majoitutaan perhehuoneisiin. Retken omavastuuosuus on 20e/perhe ja sillä katetaan retken kuluja.

Lisätietoja Askeleen Hannalta/040 748 3225 tai askel@tunturila.fi. Mukaan mahtuu rajallinen määrä perheitä. Retkestä kiinnostuneiden perheiden sitovat ilmoittautumiset 26.4. mennessä. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Ensisijaisesti retkelle otetaan perheitä, jotka eivät ole osallistuneet Askeleen yön yli retkille kahden viimeisen vuoden aikana. Askeleen toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen avustuskeskus (STEA).

« Takaisin etusivulle