Minna Mukarin taidenäyttely, "Tarkkailijat"

Elokuu 02. klo 08:00 - Elokuu 30. klo 16:00
Sijainti: Kemijärven kulttuurikeskus

Mukariuusinjulistea3.pdfMinna Mukarin maalausnäyttely Tarkkailijat Kemijärven kulttuurikeskuksen näyttelytilassa ajalla 2.8.-31.8.2019

Minna Mukari on Oululainen kuvataiteilija. Mukari tekee värikkäitä akryyli- ja öljyvärimaalauksia sekä  muste- ja tussipiirustuksia. Teemat teoksille kumpuavat luonnosta ja töissään hän käsittelee tunnekokemuksiaan mielenmaisemallisissa maailmoissa. Teoksissa on mukana usein leikkimielisyyttä, mystiikkaa ja satumaista tunnelmaa. Luonto, eläimet ja ihmisen suhde luontoon ovat tärkeitä aihealueita Mukarille joista hän ammentaa työskentelyynsä inspiraatiota. Teoksien pohjalla on myös vaikutteita taiteilijan useista luontoretkistä Itä-Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan luontoon . Kemijärven kulttuurikeskuksen näyttelytilaan Mukari kokoaa Tarkkailija nimisen näyttelykokonaisuuden joka koostuu suurehkoista akryyli- ja öljyvärimaalauksista sekä musteella paperille tehdyistä teoksista.

Mukari on pitänyt useita yksityis- ja ryhmänäyttelyjä Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän toimii aktiivisesti taiteen parissa.

Näyttelyn avajaisia vietetään perjantaina 2.8.2019 klo 17-19, jolloin taiteilija on tavattavissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Mukarin teoksiin voi käydä tutustumassa nettisivuilla:
www.minna.mukari.fi

Lisätietoja:

Minna Mukari

p.050 3057260

minna.mukari@gmail.com

« Takaisin etusivulle