Retki lapsiperheille seikkailupuisto Huimaan

Elokuu 31. klo 10:00 - klo 16:00
Sijainti: Seikkailupuisto Huima

Setlementti Tunturila ry:n Askel järjestää syysretken lapsiperheille Seikkailupuisto Huimaan Rovaniemelle lauantaina 31.8. Retken yhteinen linja-autokuljetus lähtee Kuumaniementorilta klo 10.00 ja paluu on noin klo 16.00. Retki on kohdennettu ala- ja yläkouluikäisten lasten perheille.

Määränpäässä syödään lounas, jonka jälkeen siirrytään kiipeilemään.  Aikaisempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse, sillä puiston työntekijät opastavat alkeisiin. Mukaan ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet ja matalapohjaiset jalkineet.

Retkelle mahtuu rajallinen määrä perheitä, ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensi sijalla kuitenkin perheet, jotka eivät ole olleet mukana Askeleen syysretkellä seikkailupuisto Huimassa aiemmin.

Retken omavastuu on 10e/henkilö (max 40e/perhe), sisältäen kuljetuksen, lounaan ja liput, omavastuu maksetaan retken alussa käteisenä.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset 22.8. mennessä Askeleen Hannalle 0407483225 / askel@tunturila.fi. Askeleen toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Tervetuloa!

« Takaisin etusivulle