Lukulemmikit kirjastossa

Helmikuu 25. klo 17:00 - klo 19:00
Sijainti: Kemijärven kirjasto

Lukulemmikit tavattavissa jälleen tiistaisin kello 17-19, uusia karva-kavereita entisten lisäksi tullut mukaan.

Lukulemmikki auttaa lukemisen oppimisessa ja innostaa lukemisen pariin. Koira on hyvä kuuntelija, joka ei arvostele tai takerru virheisiin. Lemmikeille lukeminen rentouttaa ja on hyvää harjoittelua juuri lukemaan oppineelle tai sellaiselle, jolla on ongelmia lukemisen kanssa. Lukulemmikkitoiminta toteutetaan Kemijärvellä yhteistyössä Karva-Kaverit ry:n vapaaehtoisten kanssa. Lukuhetkiin osallistuvien lemmikkien soveltuvuus on testattu ja ohjaajat ovat saaneet lukulemmikkikoulutuksen.

Kirjastoon on varattu rauhallinen huone lukulemmikkihetkiä varten ja lukuhetkeen osallistuvat vain lapsi, lemmikki ja lemmikin ohjaaja. Lapsi lukee lemmikille ääneen itse valitsemaansa kirjaa n 10-15 min. ja lukuhetken päätteeksi lapsi saa palkita lemmikin rapsutuksilla ja saa merkinnän lukupassiinsa.

Lapsille voi varata kerrallaan 15 minuutin ajan lukuhetkeä varten Lapin kirjastojen varaamosta (valitse Kemijärven kaupunginkirjasto-> haluat varata vinkkauksen tai ryhmäkäynnin -> Lukukoira), kirjaston lainaustiskiltä tai puhelimitse 040 746 0267.

« Takaisin etusivulle