Kesän tuntu: piirustuskilpailu kemijärveläisille lapsille ja nuorille

Heinäkuu 01. klo 00:00 - Elokuu 07. klo 00:00

Kesällä nautitaan auringosta ja uimisesta, mutta kesällä voi harrastaa myös taiteen tekemistä, vaikkapa sadepäivien ratoksi. Pelastakaa Lapset ry:n Kemijärven osasto järjestää heinä-elokuussa yhteistyössä kuvataiteilija Pirkko Mäkelä-Haapalinnan kanssa piirustuskilpailun, jonka teemana on "Kesän tuntu". Kesää aistitaan kaikilla aisteilla, lämpönä, valona, tuntuna iholla, makuina ja tuoksuina, tai vaikka lintujen lauluna. Nyt haetaan lapsen ja nuoren raikasta ja omanlaista ilmaisua kesän kokemisestaan. Kilpailu on tarkoitettu kemijärveläisille lapsille ja nuorille.

Kilpailuun voi osallistua yhdellä, maksimissaan A3-kokoisella työllä, johon voi käyttää omia, kotoa löytyviä tarvikkeita. Työ voi olla piirustus, maalaus tai vaikkapa kollaasi.

Kilpailu alkaa 1. heinäkuuta ja työ on palautettava Kemijärven kaupunginkirjastoon viimeistään 7. elokuuta.

Sarjat ovat: vuosina 2013-2011 syntyneet (luokat 1-3), 2010-2008 syntyneet (luokat 4-6) ja 2007-2005 syntyneet (luokat 7-9).

Kirjastossa järjestetään kaikista töistä näyttely ja näyttelyvieraat saavat valita kilpailutöistä oman suosikkinsa. Pirkko Mäkelä-Haapalinna valitsee kustakin sarjasta kolme erikoispalkinnoilla palkittavaa teosta, mutta myös muut osallistujat palkitaan. Palkintoina on taiteilijan tarvikkeita, tauluja ja julisteita, joita lahjoittavat Taidekehystämö Hyvärinen ja Pirkko Mäkelä-Haapalinna sekä Pelastakaa Lapset ry:n Kemijärven osasto. Työn tekijän nimi ja ikä merkitään työn taakse ja työn voi noutaa kirjastosta näyttelyn päätyttyä.

Piirustuskilpailun järjestäjät toivottavat kaikille kaunista kesää ja toivovat runsasta osanottoa kilpailuun. Tiedustelut Pirkko Mäkelä-Haapalinna puh: 0504914672

« Takaisin etusivulle