Lukulemmikki kirjastossa

Tammikuu 26. klo 17:00 - klo 18:00
Sijainti: Kemijärven kirjasto

Karvakaveri Omppu kuuntelee jälleen kirjastossa tiistaisin kello 17-18. Lapsille voi varata kerrallaan 15 minuutin ajan lukuhetkeä varten. Varaa aika kirjaston tiskiltä, puhelimitse 040 748 0267 tai Varaamosta > Mitä haluat tehdä> Varata vinkkauksen tai ryhmäkäynnin lapsille ja nuorille > Lukukoira.

Lukulemmikki auttaa lukemisen oppimisessa ja innostaa lukemisen pariin. Koira on hyvä kuuntelija, joka ei arvostele tai takerru virheisiin. Lemmikeille lukeminen rentouttaa ja on hyvä alku ääneen lukemiselle.

Kirjastoon on varattu rauhallinen huone lukulemmikkihetkiä varten ja lukuhetkeen osallistuvat vain lapsi, lemmikki ja lemmikin ohjaaja. Lapsi lukee lemmikille ääneen itse valitsemaansa kirjaa n. 10-15 min. ja lukuhetken päätteeksi lapsi saa palkita lemmikin rapsutuksilla, sekä saa merkinnän omaan lukupassiinsa.

Ympäri Suomea suosittu lukulemmikkitoiminta toteutetaan Kemijärvellä yhteistyössä Karva-Kaverit ry:n vapaaehtoisten kanssa. Lukuhetkiin osallistuvien lemmikkien soveltuvuus on testattu ja ohjaajat ovat saaneet lukulemmikkikoulutuksen.

« Takaisin etusivulle