Runokonsertti Kivinen aalto livestream

Huhtikuu 09. klo 19:00

Tapahtuma: Runokonsertti Kivinen aalto -livestream

Aika: Pe 9.4. klo 19:00

 

Kivinen aalto -runokonsertti sisältää Hellaakosken, Koskenniemen, Mannerin ja Tabermannin runoja lausuntataitelija Louhistiinan tulkitsemana täydennettynä muusikko George Bandoek Apostolakisin säveltämällä ja toteuttamalla elektronisella äänimaailmalla.

Noin tunnin mittainen livestream lähetetään Kemijärven Kulttuurikeskuksesta ja sitä voi seurata Kemijärven kaupungin YouTube-kanavalta.

Esityksen tallenne on katsottavissa kanavalla kuukauden ajan. Tapahtuma on osa Kemijärven kaupungin 150-vuotisjuhlavuoden kulttuuritarjontaa.

Livestream ja tallenne ovat katsottavissa maksutta, eivätkä taiteilja peri esiintymispalkkiota. Taitelijoiden työtä voit tukea ostamalla vapaaehtoisen streamlipun Louhistiinan verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/louhistiina/.

Lisätietoja taiteilijoista:

Tiinaliisa Multamäki aka Louhistiina on sodankyläläinen lausuntataiteilija. Hän pitää erityisesti vanhoista suomalaisista tarinallisista runoista. Tarinan kerronnan lisäksi runotulkintojen taustalla on leikittely sanojen rytmillä. Hän kuvaa runonlausuntaa sanoilla maalaamiseksi.

George Bandoek Apostolakis on kreikkalaissyntyinen musiikinopettaja ja muusikko. Hän on tehnyt pitkän ja laajan musiikkiuran niin Kreikassa kuin Suomessakin. Elektroninen musiikki ja äänimaailmat ovat hänen vahvuuksiaan. Lausuntataiteessa hän kokee inspiroivana puheen rytmin sekä sanojen sävyn.

Linkki stream lähetykseen

https://youtu.be/VpVYRKubY3Q

« Takaisin etusivulle