Kemijärvi Onnen päivä

Heinäkuu 01. klo 11:00
Sijainti: Luusuantie, Kemijärvi
1.7.2022.jpgteltta.jpgKemijärvi-päivää vietetään 1.7.2022. Tapahtuma keskittyy Ahvensalmen kentälle.
SAARNI SIRKUS TUO SUUREN SIRKUSTELTAN KEMIJÄRVELLE VIIKOKSI
Viikolla 26 Kemijärven Ahvensalmen kentälle ilmestyy punertava sirkusteltta. Saarnin oma 2022 näytös ’Dreamer’ tuo mukanaan 9 suomalaista sirkusalan ammattilaista, valloittamaan yleisön show’llaan. Esitys pitää sisällään sirkusta, laulua ja tanssia, ja sopii koko perheelle. Sirkusesityksiä on useita viikon aikana.
Teltassa on 600 henkilön nouseva katsomo. Telttaa voi käyttää katsomon kanssa tai ilman, esimerkiksi tansseja tai konsertteja ajatellen. Alueella on mahdollisuus järjestää myös muita tapahtumia esim. konsertteja, markkinoita, näyttelyitä, työpajoja, juhlia alla mainittuina ajankohtina. Käytössä koko viikon myös Saarnin valo- ääniteknikko, sekä tekniikka.
Etsimme innokkaita tapahtumanjärjestäjiä ja esiintyjiä yhdistyksistä ja järjestöistä keskiviikolle 29.6. klo 12-15 ja perjantaille 1.7. klo 11-14. Perjantai on samalla Kemijärvi-päivä ja pääjuhla.
Teltassa esiintymisestä tai oman tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan kulttuuritoimistoon 040-7794501 tai juhana.kelloniemi@kemijarvi.fi 24.6. mennessä aikataulujen sovittamiseksi. Tilasta ei peritä vuokrakuluja.

« Takaisin etusivulle