Joulu on tullut tunturiin - Anna-Maija Oka ja Veli-Pekka Puurunen, laulu, Juho Lepistö, piano

Joulukuu 18. klo 18:00 - klo 19:15
Sijainti: Kemijärven kirkko, Kirkkokatu 11

JOULU ON TULLUT TUNTURIIN

Kotimaista ja kansainvälistä joulumusiikkia

Anna-Maija Oka, sopraano
Veli-Pekka Puurunen,baritoni
Juho Lepistö, piano

Kemijärven kirkossa 18.12.2024 klo 18.00
Ohjelma 15 €
Järjestää Kemijärven Musiikkiyhdistys ry

Konsertin ohjelmassa on perinteisiä suomalaisia joululauluja, kuten Taas kaikki kauniit muistot sekä Jouluihme, minkä lisäksi ohjelma sisältää muun muassa englantilaista joululauluperinnettä edustavat Hark! The Herald Angels Sing ja In the Bleak Midwinter sekä Suomessa vähemmän kuultuja jouluisia taidelauluja, kuten Maurice Ravelin Noël des jouets sekä Richard Straussin Weihnachtsgefühl. Ohjelmaan sisältyy myös tutumpia kansainvälisiä sävelmiä Veni, veni Emmanuelista Adolphe Adamin Oi jouluyöhön. Monipuolinen ohjelmakokonaisuus virittää kuulijat joulun sanomaan.

Pelkosenniemellä kasvanut Anna-Maija Oka (o.s. Perttunen) aloitti lauluopintonsa Koillis-Lapin musiikkiopistossa Terttu Vuorialhon opissa. Sen jälkeen hän on opiskellut laulumusiikkia sekä Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa että Sibelius-Akatemiassa, josta hän valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2018. Vuosina 2019–2021 Oka opiskeli teatteritaiteen maisteriksi Tampereen yliopistossa. Hän työskentelee tällä hetkellä näyttelijänä Jyväskylän kaupunginteatterissa, jossa hänen ohjelmistoonsa kuuluu kuluvalla kaudella muun muassa Evita-musikaalin nimirooli.

Veli-Pekka Puurunen on aloittanut lauluopintonsa Maire Katajan johdolla Lapin musiikkiopiston Sodankylän toimipisteessä ja opiskellut sen jälkeen Oulun ja Helsingin konservatorioissa sekä yksityisesti Seppo Ruohosen johdolla. Hän on myös osallistunut Wilma Vernocchin mestarikursseille Italiassa.

Juho Lepistö on monipuolinen pianisti, jonka taiteellinen toiminta ulottuu soolopianismista kamarimusiikkiin ja liediin. Opiskeltuaan pianonsoittoa ensin Eeva Havulehdon ja Hannu Hirvelän johdolla hän siirtyi vuonna 2014 Sibelius-Akatemiaan Tuija Hakkilan ja Ilmo Rannan oppiin ja valmistui musiikin maisteriksi vuonna 2020.

« Takaisin etusivulle