Fantasiaseikkailu lastentapahtuma

Marraskuu 24. klo 11:00 - klo 14:00
Sijainti: Hillatien koulu

Vuosittainen koko perheen tapahtuma Fantasiaseikkailu järjestetään lauantaina 24.11. Hillatien koululla klo 11.00–14.00.

Fantasiaseikkailu on pääsääntöisesti alle kouluikäisille ja pikku koululaisille suunnattu ja siellä on touhurasteja, joilla lapset pääsevät leikkimään ja puuhastelemaan.

Fantasiaseikkailun vaihtuvana teemana tänä vuonna on merenalainen ja päällinen elämä, esimerkiksi merieläimet, merenneidot, merirosvot, merten suojelu ja merenranta.

Tapahtuma on perheille maksuton. Kahviossa paikallinen leirikouluryhmä kartuttaa leirikassaansa myymällä pientä purtavaa ja juotavaa sekä pitämällä mm.ongintaa.

Fantasiaseikkailun järjestää Setlementti Tunturila ry:n Askel-hanke (STEA rahoitus) ja mukana tapahtuman toteuttamisessa on yhteistyökumppaneita mm. Kemijärven kaupungin yksiköistä sekä vapaaehtoisia mm. järjestöistä ja urheiluseuroista.

Tapahtumaa varten Askel on haastanut Kemijärven koululuokat askartelemaan, piirtämään ja maalaamaan teeman mukaista koristetta ja rekvisiittaa. Kannattaa siis tulla leikkimään ja ihastelemaan koululaisten töitä. Lapset ovat tapahtumassa huoltajan vastuulla, joten tapahtumaan tullaan yhdessä aikuisen kanssa.

Lisätietoja Askeleen Hannalta 0407483225 tai Saaralta 0451348002.

Tervetuloa koko perheellä viihtymään!

Takaisin arkistoon.