Nuorisokuoro Victoria

Tammikuu 11. klo 18:00
Sijainti: Kemijärven kulttuurikeskus

Juliste.pdf

 

Konsertti, johon kannattaa tulla.

Nuorisokuoro VICTORIA on Apatiitin kaupungin V.K. Jegorovalle nimetyn kulttuuritalon laulukuoro. Kuoro on perustettu vuonna 2005. Kuoron johtajana on toiminut koko ajan Viktorija Filin, konserttimestarina toimii Jelena Kozelova.

Kuoron ohjelmistoon sisältyy erilaisia kuoroklassikoita, jouluisia-, isänmaallisia-, ja eri kansojen musiikkia. Kuoro on kiertänyt eri puolella Venäjää, Suomessa ja Saksassa ja se on palkittu lukuisin palkinnoin ja kunniamaininnoin venäläisissä kuorokilpailuissa.

Kuoron piirissä on yli neljäkymmentä laulajaa, mutta nyt Kemijärvelle saapuvassa kokoonpanossa on kaksikymmentä laulajaa.

Kuoro on osallistunut Barentsin alueen kirkkojen neuvoston järjestämään kansainväliseen festivaaliin ”Laulamme koko maailmalle rauhaa” yhdessä norjalaisten, ruotsalaisten ja suomalaisten kuorojen kanssa.

Kuoro on palkittu Pietarissa kansainvälisessä kuorojen välisessä kilpailussa ”Tunne Joulu”.

On osallistunut Luoteis-Venäjän alueelliseen kuorojen väliseen kilpailuun Pietarissa, esittäen ohjelman Valtion kuoro M.Glinkan lavalla.

Kaksi vuotta sitten kuoro valittiin edustamaan Murmanskin lääniä koko Venäjän kattavassa kuorojen gaalakonsertissa, missä eri alueiden kuoroista koottiin yli tuhatjäseninen suurkuoro.

Kuoro on opetellut lauluja myös suomeksi, mm. “Ievan polkka”, “Jätkän lauantai” ja “Rakastan sinua elämä”. Saa nähdä kuullaanko nämä laulut, vai onko ohjelmistossa jotain yllätyksiä.

Järjestää SVS, Kemijärven osasto. Lipun hinta 10 €.

Takaisin arkistoon.