Leikkimieliset onkikisat lapsille

Kesäkuu 18. klo 15:00 - klo 17:00
Sijainti: Kemijärven venesatama

Setlementti Tunturila ry:n Askel-hanke on haastanut lapsiperheet kesäkuuksi mukaan Ulos luontoon- haasteeseen. Tarkoitus on liikkua Luontopyramidimallin mukaisesti päivittäin ulkona sekä tehdä viikottain pidempiä retkiä luontoon. Facebookissa voi seurata Askeleen Ulos luontoon–tapahtumasivua, jossa julkaistaan erilaisia ulkoilu- ja retkeilyvinkkejä lähimaastoon sekä erilaisia ulkoiluun liittyviä tempauksia.

Juhannusviikonlopun aloituksena järjestetään Leikkimieliset lasten rannalta onkimiskilpailut torstaina 18.6. klo 15.00-17.00 Kemijärven keskustan venesatamassa.

Tapahtumaan varataan jonkin verran mato-onkia lainattavaksi, mutta oma onki on hyvä olla mukana, matoja on saatavilla. Askel tarjoilee lapsille pillimehua ja keksejä. Leikkimielisestä kisailusta huolimatta saadulla saaliilla ei ole niinkään merkitystä, vaan jokainen osallistuja palkitaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja haasteista ja ulkoilutilaisuuksista saa Askeleesta 0407483225 tai askel@tunturila.fi. Askel on Setlementti Tunturila ry:n hanke ja toimii STEA:n rahoituksella.

Takaisin arkistoon.