Konsertti Muistoja huilulle ja pianolle

Helmikuu 27. klo 18:00 - klo 19:00
Sijainti: Kemijärven kulttuurikeskuksen sali

Konsertti Muistoja huilulle ja pianolle

Teemu Huunonen, huilu ja Hanna Jokinen, piano

Konsertissa kuullaan mm. Julius Mouquetin teos La Flute de pan.                                                                                             -  Runollisessa teoksessa on kolme osaa: Pan ja paimenet, Pan ja linnut, Pan ja nymfit.                                                           Claude Debussyn Suite Bergamasquen. Sen kolmas osa Kuun valo, on yksi maailman kuuluisimmista pianokappaleista.              Otar Taktakisvilin Huilusonaatti C-duuri. Otar Taktakisvili on georgialainen säveltäjä. Huilusonaatissa kuuluu Kaukasian alueen kansanmusiikin vaikutteita.

Huilisti Teemu Huunonen on monipuolinen muusikko. Opetustyönsä lisäksi hän on esiintynyt monissa kamarimusiikkiyhtyeissä, muun muassa huilu-kitara - kokoonpanoissa, barokkiyhtye Trio Debonairin kanssa sekä pianistien että urkurien kanssa. Huunonen toimii huilunsoiton opettajana Kuusamon musiikkiopistossa.                                                                            Pianisti Hanna Jokinen on toiminut Koillis-Lapin musiikkiopistossa Sallan toimipaikassa pianonsoitonopettajan virassa tammikuusta 2021 alkaen. Valmisttuutaan Tampereen ammattikorkeakoulusta (Musiikkipedagogi AMK 2017) hän jatkoi opintojaan Leipzigissa. Vuonna 2019 hän päätti pianonsoiton maisterin opinnot Veronassa Italiassa.  Hän konsertoi mielellään soolona kahden  trionsa     Trio Hehku ja Trio Toiset kanssa.

Konsertissa ei ole väliaikaa. Konserttitarjoilu kahviossa välittömästi konsertin jälkeen.                                                        Liput:15 /12 / 8 € , ovelta klo 17.00 alkaen.                                                                                                                    Konsertin järj. Kemijärven Musiikkiyhdistys ry.        

 

 

Takaisin arkistoon.