Tietoa koronavirusrokotuksesta

14.6.2021 klo 14

AJANKOHTAISTA KORONAVIRUSROKOTTEESTA 

Kemijärvellä on 65 % asukkaista saanut ensimmäisen koronarokotuksen. Tehosterokotteen on saanut 22 % asukkaista.

Tehosterokote annetaan 12 viikon kuluttua ensirokotteen antamisesta. Aika tehosterokotusta varten annetaan ensirokotteen yhteydessä.

Kemijärvellä rokotetaan nyt kaikki 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Eli nyt kaikki 16-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat voivat varata ajan koronarokotukseen.

 

TERVEYSTALON TYÖTERVEYSHUOLLON ASIAKKAANA kemijärveläinen saa koronavirusrokotteen Terveystalolla (Sairaalakatu 9, 98100 Kemijärvi). Vakituisena asuinkuntana tulee olla Kemijärvi.

Varaa aika koronarokotukseen Terveystalon nettiajanvarauksen kautta https://ajanvaraus-beta.terveystalo.com/fi/ tai Terveystalo-sovelluksen kautta. 

Mikäli et voi varata aikaa nettiajanvarauksen kautta, soita numeroon 0306000.

Viikon 24 rokotuspäivät ovat Terveystalon Työterveyshuollon antamina keskiviikkona 16.6. ja perjantaina 18.6.

 

ILMAN TYÖTERVEYSHUOLLON ASIAKKUUTTA rokotukset hoidetaan kaupungin toimesta Lapponiassa. Tällöin rokotusaika varataan sähköisen ajanvarauksen kautta kaupungin nettisivulla.

Mikäli aikaa ei voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta, sitä voi tiedustella puhelimitse numerosta 040 546 5738 maanantaista perjantaihin klo 12 – 14 välisellä ajalla.

Viikon 24 rokotuspäivät ovat Lapponian antamina perjantaina 18.6. ja lauantaina 19.6.

Varaa tästä aika koronarokotukseen:

https://kemijarvi.eaika.fi/koronarokote

Ajanvarauslinkin kautta voi varata rokotusajan myös toiselle henkilölle. Syöttämällä yhteystiedot (nimi, syntymäaika, puhelinnumero), pääsee valitsemaan sopivaa ajankohtaa. Ajanvarauksesta saa kännykkään varausviestin, missä ovat tiedot varatusta ajasta ja varauskoodi. Varausviestissä on myös tieto, missä rokotus tapahtuu Lapponiassa. Esteen tai sairastumisen sattuessa voi varatun ajan peruuttaa netissä saman linkin kautta varauskoodia käyttäen ”Peruuta varaamasi aika” -kohdassa ja varata tarvittaessa uuden ajan.

Kaikki halukkaat tulevat saamaan rokotteen ja rokotusaikoja avataan rokotetoimitusten mukaisesti. 

    

Kansalaisen tietopaketti koronavirusrokotteesta löytyy seuraavan linkin kautta:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/rokotteet-ja-koronavirus