Esi- ja perusopetuksen oppilaiden ja lukion opiskelijoiden kouluateriat järjestetään 7.4. alkaen jakamalla perheille lounaspaketti

Julkaistu 2020-04-03 10:28:14 EEST.

Päivittäinen lounaspaketti sisältää lämmitettävän ruuan, salaatin/tuorepalan, leivän sekä levitteen. Hakijalle annetaan yhdellä hakukerralla useamman päivän annokset mukaan kotona säilytettäviksi. Haku tapahtuu ilmoitettuna aikana Särkikankaalta aluekeittiön ruokalan aulatiloista.

Kouluaterian tarpeesta lähetetään huoltajille wilma-kysely.

KARTOITUS LOUNASPAKETTITARPEESTA ESI- JA PERUSOPETUKSESSA SEKÄ LUKIOSSA

Vallitsevista poikkeusoloista johtuen esi- ja perusopetuksen oppilaiden ja lukion opiskelijoiden kouluaterian järjestäminen perinteisellä mallilla on mahdotonta. Tämän johdosta perheille tulee mahdollisuus hankkia valmiita aterioita koululaisille arkipäivien lounaiksi.

Päivittäinen lounaspaketti sisältää lämmitettävän ruuan, salaatin/tuorepalan, leivän sekä levitteen. Hakijalle annetaan yhdellä hakukerralla useamman päivän annokset mukaan kotona säilytettäviksi. Haku tapahtuu ilmoitettuna aikana Särkikankaalta aluekeittiön ruokalan aulatiloista (Seminaarinkatu 10, sisäänkäynti Myllylammen puolelta). Ensimmäinen lounaspakettien jako on tiistaina 7.4. ja seuraavat tiistaina 14.4 ja torstaina 16.4. Jatkossa jakopäivät ovat maanantai ja keskiviikko. Haku tapahtuu puolen päivän jälkeen, tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Pyydämme, että ilmoitatte Wilman kautta halukkuutenne ja sitoutumisenne lounaspakettien noutamiseen. Ilmoittakaa osallistumisenne koulun rehtorille vastaamalla tähän viestiin perjantaihin 3.4. klo 10.00 mennessä.

Kertokaa ilmoittautumisviestissä myös mahdollinen kuljetustarve syrjäkylille (Vuostimo, Tapionniemi, Luusua, Pyhätunturi, Oinas, Joutsijärvi, Räisälä ja Lehtola).

Toivomme, että tässä poikkeustilanteessa käytätte esimerkiksi naapuriapua lounaspakettien hakemisessa.

 

Ilpo Tervonen

Perusopetuksen ja lukion rehtori

Perusopetus- ja lukiokoulutuspalvelut  –vastuualueen esimies

Takaisin