Etäpalvelutarjottimen esittely ja rapapintayhteistyö

Julkaistu 2021-02-26 13:15:16 EET.

Olemme Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistyksessä luoneet Lapin sosiaali- ja terveysjärjestöjen toiveesta 3.sektorin etäpalveluista ja -toiminnoista kootun

etäpalvelutarjottimen lappilaiset.fi -sivustolle.

Järjestöillä on ollut etäpalveluita jo aikaisemmin, mutta nyt korona-aikana järjestöt ovat tarttuneet haasteeseen tuottaa lisää etäpalveluja ja -toimintoja korvaamaan lähitapaamisia, ja näin lisäämään poikkeustilanteessa tarvittavaa tukea. Keväällä 2020 koettiin, että 3.sektorin etäpalvelut eivät täysin tavoittaneet käyttäjiä eikä ammattilaisia. Yhdistyksemme haki ESR- rahoitusta hankkeelle, joka kokoaisi järjestöjen etäpalvelut yhteen paikkaan, jotta ne olisi ihmisten löydettävissä ja ammattilaisten olisi helpompi ohjata ihmisiä järjestöiden palveluiden piiriin.

Järjestöjen etäpalvelut käyttöön -hankkeessa on kartoitettu ja tuettu järjestöjen mahdollisuuksia tuottaa ja kehittää etäpalveluja ja -toimintoja nyt ja tulevaisuudessa.

Me uskomme, että etäpalveluiden ja -toimintojen tarve ei katoa, ja etäyhteydet ovat jääneet pysyväksi osaksi välimatkojen Lappia poikkeustilanteen jälkeenkin.

Kutsumme teidät, ja toivomme, että pääsette tutustumaan ja keskustelemaan kanssamme tarkemmin Lappilaiset.fi -sivuston etäpalvelutarjottimesta 18.3. klo 10-11.

Järjestämme avoimen teams-tapaamisen, jossa esittelemme palvelutarjottimen ja kerromme tarkemmin hankkeestamme.

18.3. klo 10-11 Tapaamiseen pääsette tästä linkistä:  Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

 

Jenny Lundman
Järjestökehittäjä
Lapin sosiaali- ja terveysturvayhdistys ry
Järjestöjen etäpalvelut käyttöön – hanke

Takaisin