Kaasun liikennepolttoainekäytön kartoitus Lapin maakunnassa

Julkaistu 2021-06-30 08:35:13 EEST.

Hei lappilainen yrittäjä! Vastaa kyselyyn kaasun liikennepolttoainekäytöstä ja vaikuta!

Auto_leaves-5591446_960_720-800x350.jpg

hankelogot-300x140.jpg

Lapin Kaasutaloussuunnitelma –hanke on Lapin liiton rahoittama (EAKR) alueellisen kehittämisen hanke, jonka toteuttamisesta vastaa Business Tornio. Hankkeen yhtenä osa-alueena on biokaasun tuotannon edellytysten selvittäminen sekä liikennekaasun käytön edistäminen.

Liikennekaasuna voidaan käyttää nesteytettyä tai paineistettua maakaasua (LNG/CNG), joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto perinteisille liikennepolttoaineille tai uusiutuvan energian vaihtoehtona biokaasua (LBG/CBG), jota voidaan tuottaa mm. maakunnan biojätteistä ja puhdistamoiden jätevesilietteistä.

Pyrimme kyselyiden avulla kokoamaan tietoa biokaasun tuotannon ja jakeluverkoston kehittymisen näkökulmasta koko Lapin maakunnan alueelta ja siksi kysely kohdistetaan Lapin kaikkien kuntien alueelle. Kyselyssä ei kerätä henkilö-tai yritystietoja, vaan sen voi täyttää anonyyminä. Kyselystä on laadittu erillinen versio yksityisautoilijoille sekä oma versio yrityksille ja ammattiliikenteelle. Yrityskysely toimitetaan yritysrekisterien mukaisesti suoraan yrityksille ja yksityisautoilijoiden kyselyn linkki on vapaasti jaettavissa eri kanavissa. Molempiin kyselyihin voi vastata 31.8.2021 saakka.

Yrityksille ja ammattiliikenteelle suunnattuun kyselyyn voi osallistua oheisen linkin kautta ja toivoisimme, että voisitte käyttää muutaman minuutin kyselyyn vastaamiseen.

Kiitos aktiivisuudestanne!

Kaasun liikennepolttoainekysely yrityksille

 

Takaisin