Lambi Street Tennis - kiertue Kemijärvellä

Julkaistu 2020-10-28 10:39:58 EET.

Lambi Street Tennis -kiertue alkoi maanantaina 26.10. Isokylän koulussa Kemijärvellä. Suomen Tennisliiton Lambi Street Tennis -kiertueen tarkoituksena on tutustuttaa helpolla ja hauskalla tavalla koululaisia tennikseen. Kiertue tarjoaa koululle ohjelman ja ohjeet harjoituksiin sekä välineet, mm. mailat, pehmeät pallot ja siirreltävät verkot. Kiertueen suojelija on Suomen tunnetuin ja menestynein tennispelaaja Jarkko Nieminen. Tänä vuonna Isokylän ja Hillatien koulut hakivat mukaan kiertueelle, ja tulivat valituiksi.

 "Olemme todella iloisia saadessamme mukaan Isokylän ja Hillatien koulut Kemijärveltä! Tervetuloa! Toivottavasti tämä tilaisuus tutustua tennikseen ilahduttaa koululaisia Kemijärvellä, ja saa mahdollisimman monen innostumaan lajista", sanoo seurapalvelupäällikkö Henrik Zilliacus Suomen Tennisliitosta. Hän kannustaa myös osallistumaan kiertueen some haasteeseen. Parhaimmat lyhytvideot tehneet koulut palkitaan omalla varustesetillä.


Isokylän alakoulun kaikki luokat osallistuvat kiertueeseen liikuntatuntien puitteissa kuluvalla viikolla. Kiertueen kaikki varusteet saatiin lainaksi Rovaniemen verkkopalloseurasta. "On hienoa että pääsimme mukaan! Meidän oppilaat saavat tutustua uuteen lajiin tennikseen, omilla liikuntatunneilla hauskalla ohjelmalla, joka sopii niin lajiin perehtymättömille kuin harrastajille. Toivottavasti tämä poikii lisää tenniksen harrastajia ja uuden harrastusmahdollisuuden myös talvisin Kemijärvellä. Iso kiitos Suomen Tennisliitolle ja Rovaniemen Verkkopalloseuralle", Karoliina Hofmann, Isokylän koulun rehtori kertoo hymyillen. Marraskuussa kiertue jatkaa Hillatien koululle.

 

Takaisin