Minun Kemijärveni - Onko se puskaradio

Julkaistu 2021-11-17 15:22:49 EET.

Kemijärvi Keskustelee -tilaisuudet jatkuvat. Kemijärvi haluaa avata kaupunkilaisille uuden mahdollisuuden vaikuttaa päätöksentekoon.

Kemijärven johtavat päättäjät, poliitikot ja virkamiehet ovat suorassa nettilähetyksessä to 9.12.2021 klo 17.00–19.00 vastaamassa kaupunkilaisten kysymyksiin. Teemana on: Kuinka Kemijärvi valmistautuu muutokseen, kuinka parannamme hyvinvointia.

Lähetä kysymyksesi 6.12.2021 mennessä.  Kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla kemijarvikeskustelee@kemijarvi.fi tai puhelimen 040 192 9761 Whatsapp -numeroon, tähän numeroon voi lähettää myös tekstiviestillä kysymyksiä.

Keskustelun alussa Kemijärven hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyn tuloksia esittelee Itä-Lapin kuntayhtymän High Five -hankkeen projektipäällikkö Jukka Hakola.

Vastaajina tilaisuudessa ovat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Torvinen, kaupunginvaltuuston 1. vpj Pekka Iivari, kaupunginhallituksen 1. vpj Riitta Savukoski ja kaupunginhallituksen 2. vpj Paula Alatalo. Virkamiehistä paikalla ovat palvelualuejohtaja Juha Narkilahti, palvelualuejohtaja Marjo Säärelä ja kansalaisopiston rehtori Heidi Laukkanen.

Linkki lähetykseen Kemijärvi keskustelee -tilaisuus

 

Takaisin