Minun Kemijärveni - onko se puskaradio

Julkaistu 2021-10-07 12:37:29 EEST.

KEMIJÄRVI KESKUSTELEE

Kemijärvi haluaa avata kaupunkilaisille uuden mahdollisuuden vaikuttaa päätöksentekoon. Kemijärven johtavat päättäjät, poliitikot ja virkamiehet ovat suorassa nettilähetyksessä 14.10.2021 kello 17.00 – 19.00.

Kaupunki kuulee ja keskustelee tilaisuudessa asukkaiden kanssa kaupunkilaisia koskettavista aiheista kaupungin Youtube-kanavan välityksellä. Kaupunkilaisilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä ja avauksia sähköpostin avulla sekä tekstiviestillä/Whatsapp-viesteillä.

Keskustelun alussa esitellään Taloustutkimus Oy:n tekemä haastattelututkimus, jossa 200 kemijärveläistä kertoo mitkä asiat painavat heidän mieltään. Tämä tutkimus on pohjana kun Kemijärven kaupunki vastaa asukkailleen.

Kemijärvi Keskustelee tilaisuudessa ovat vastaajina kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Torvinen ja 2. varapuheenjohtaja Anita Ruokamo, hallituksen puheenjohtaja Juhani Tapio ja varapuheenjohtaja Riitta Savukoski.

Virkamiehistä paikalla ovat kaupunginjohtaja Atte Rantanen, talous- ja kehittämisjohtaja Tuula Kuvaja sekä Kemijärven Kehityksen vt. toimitusjohtaja Meiju Honkavuori.

Kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla kemijarvikeskustelee@kemijarvi.fi tai puhelimen 0401929761 whatsupp, tähän numeroon voi lähettää myös tekstiviestillä kysymyksiä.

Linkki tilaisuuden seurantaan https://youtu.be/H0gKdod4Zbg 

 

Kemijärven kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Matti Torvinen avaa sanaisen arkkunsa, katsele ja kuuntele tästä!

https://youtu.be/iBVplTeHfzI

Takaisin