Tervetuloa Lappiin -kampanja

Julkaistu 2019-08-14 10:36:55 EEST.

Kampanjan toteuttaa House of Lapland. House of Lapland Oy on Lapin alueellinen markkinointi- ja viestintätalo. Olemme voittoa tavoittelematon osakeyhtiö, ja omistajiamme ovat Lapin kunnat, korkeakoulut sekä Lapin Yrittäjät.

IMG_9835.JPG

Koko vuoden kestävä Tervetuloa Lappiin -kampanja käynnistyi huhtikuun puolivälissä. Kampanjan tavoitteena on tavoittaa Lappiin muuttaneet ja saada lisätietoa heistä.

Kampanjassa mukana olevat 15 Lapin kuntaa toivottavat uudet muuttajat tervetulleeksi kuntaan itsensä näköisin paketein. Uudet muuttajat voivat ilmoittaa itsensä ja perheensä Tervetuloa Lappiin -kampanjasivun kautta. Markkinointikampanja toteutetaan pääasiassa Mun Lappi-somekanavissa.

Kun uudet muuttajat täyttävät lomakkeen, lomakkeen tiedot tulevat Kemijärven matkailuinfoon. Kemijärven matkailuinfo lähettää teille sähköpostitse tietoa, miten saatte uuden muuttajan paketin.

Ilmianna itsesi ja jää odottelemaan pakettia uudesta kotikunnastasi!

TERVETULOA KEMIJÄRVELLE, ONNELLISTEN RANNOILLE

Lapin järvimailla sijaitseva Kemijärvi on vesien ja vaarojen ympäröimä reilun 7300 asukkaan kaupunki. Kaukana ei myöskään ole viisi tunturikeskusta: Suomu, Pyhä, Luosto, Salla ja Ruka. Kemijärvi on tunnettu myös suositusta Taivaan tulet –televisiosarjasta.

Kaupungin keskustataajama on Suomen pohjoisin sellainen ja täältä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut. Useampi ruokakauppa, alko, urheilu- ja eräliikkeet, vaatekaupat sekä viihtyisät majoitus- ja ravintolapalvelut.

Kemijärvellä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Hiihtoladut ja avantouintipaikka löytyvät keskustan läheisyydestä, pilkkireiän voi kairata lähes minne vain. Kesällä lenkki- ja patikkapolut houkuttelevat liikkujia ja metsät marjastajia ja sienestäjiä. Kalaiset vedet odottavat pyytäjien kireitä siimoja.

Kirjasto, kansalaisopisto ja liikuntahalli tarjoavat myös lukuisia harrastusmahdollisuuksia. Koiraihmisille löytyy keskustan venesataman vierestä koirapuisto ja Kemijärvellä toimii aktiivinen kennelkerho.

 

Takaisin