Vuoden 2018 tapahtuma-avustukset

Julkaistu 2017-11-21 07:53:17 EET.

Vuoden 2018 tapahtuma-avustukset haettavana.

 

Kemijärven kaupunki on panostanut voimakkaasti alueen tapahtumien kehittämiseen. Tapahtumilla on merkittävä vaikutus alueen vetovoimaan ja viihtyisyyteen niin kuntalaisille kuin matkailijoillekin. Kaupunki varaa vuosittain tietyn summaan tapahtumien avustamiseen. Tavoitteemme on edelleen yhdessä toimijoiden kanssa kehittää tapahtumia ja lisätä alueellista vaikuttavuutta.

Avustushakemuksen yhteydessä edellytämme, että hakija ilmoittaa tapahtuman ajankohdan, järjestämispaikan ja pääsisällön. Myös haettu avustussumma tulee ilmoittaa. Liitteeksi tulee laittaa myös edellisen tapahtuman raportti ja/ tai järjestävän tahon vuosikertomus. Kaikki tapahtumat pisteytetään. Kriteereinä käytetään mm. tapahtuman merkitystä alueelle, tapahtuman aktiivisuutta, roolia ja organisaatiota, historiaa/ uutuusarvoa sekä tapahtuman markkinointia.

Avustuksen ehtona on, että tapahtuma sitoutuu alueen yhteis- markkinointiin. Päämarkkinointiviesti tulee tehdä Kemijärven matkailuinfon kanssa. Tapahtuman tarkempi sisältö, oheistapahtumat, markkinointimateriaalit jne. tulee toimittaa matkailuinfoon viimeistään kahta kuukautta ennen tapahtuman alkua. Avustusta hakeneiden kanssa pidetään palaveri vuoden alussa, jossa käydään avustuksen saamisen ehdot läpi.

Avustushakemukset tulee toimittaa 20.12.2017 mennessä joko sähköisesti osoitteella aune.kumpula@kemijarvi.fi tai postitse osoitteeseen Kemijärven kaupunki, Hallituskatu 4, 98100 Kemijärvi. Kuoreen merkintä tapahtuma-avustus.

Lisätietoja antavat:

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kemijarvi.fi

Jari Polvi, yritysasiamies, puh. +358 40 734 4152

Soile Matero, elinkeinoneuvoja, puh. +358 40 838 6049

 

Takaisin