Harkitsetko jatkojalostusta? Tule hakemaan kaikki tieto ja mahdollisuudet tueksesi!

Julkaistu 2018-10-04 12:25:47 EEST.

Onko sinulla harkinnassa oman tilan tuotteiden jalostusasteen nostaminen? Vai olisiko sinulla tiedossa mahtavaa lähiraaka-ainetta, josta voisit alkaa tehdä herkullisia tuotteita? Halua olisi, markkinoitakin löytyisi, mutta mistä aloittaa? Päässä pyörii liikeidean lisäksi joukko vastaamattomia kysymyksiä. Miten elintarvikehuoneisto tai elintarvikkeita jalostava laitos perustetaan? Mikä niiden ero on? Mitä lupia tarvitaan? Kenen viranomaisen puoleen pitää kääntyä ja missä vaiheessa? Paljonko rahaa menee lupiin ja tarkastuksiin? Minkälaisia jalostustilojen pitää olla? Missä järjestyksessä perustamiseen liittyviä hommia olisi järkevintä tehdä?

Jatkojalostus.JPG

 

Aika: torstaina 18.10 ja torstaina 25.10

Paikka: Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi, ATK-luokka A120

 

Ilmoittaudu: https://goo.gl/MN1nW5  

Lisätietoja: Anne Tuomivaara anne.tuomivaara@ulapland.fi, 040 4844 160

Liitteet: https://www.dropbox.com/home/Maaseutuklusterin%20viestint%C3%A4/Tapahtumat/Lappari

--------------------------------------------------------------------

Kaikkiin näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin löytyy nyt vastaus yhdestä paikasta, Lapparikoulun kurssilta!

 

Lokakuun 18. ja 25. päivä Rovaniemellä pääsee opiskelemaan elintarvikehuoneiston perustamista, asiaan liittyvää lainsäädäntöä ja lupaviidakon selättämistä Lapparikoulussa. Meille on tulossa huippuhyvä kouluttaja Kuusamosta, asiaan virkatyössäänkin perehtynyt valvontaeläinlääkäri Minna Haataja-Koskinen. Tule rohkeasti oppimaan ja kyselemään! Pienryhmäkoulutuksessa kaikki voivat kysellä omaan tilanteeseensa liittyviä kysymyksiä ja päästä näin alkuun bisnesideansa kehittämisessä. Vaikka kurssin otsikossa mainitaankin maito, koulutukseen voivat tulla myös kaikki muut jatkojalostusta harkitsevat.

 

Koulutus on käytännönläheistä ja koostuu Minnan pohjaluennoista ja kurssina aikana yhdessä tehtävistä harjoituksista ja tiedonhausta. Koulutus tapahtuu Lapin yliopistolla ATK-luokassa, joten omaa konetta ei tarvitse ottaa mukaan. Koulutuksen hinta on 60 euroa päivältä ja se sisältää opetuksen lisäksi iltapäiväkahvit. Koulutus alkaa kello 10 ja päättyy kello 16, välillä on lounas- ja kahvitauko. Liitteenä kurssilukujärjestys ja yliopistoalueen kartta, jonka avulla osaat tulla atk-luokkaan A120. Yliopiston käyntiosoite on Yliopistonkatu 8, Rovaniemi.

 

Välitäthän tietoa kurssista eteenpäin myös omassa verkostossasi!

Takaisin