MAHTAVA, lappilainen innovaatiokilpailu on käynnistynyt 15.6.2021.

Julkaistu 2021-08-04 08:05:17 EEST.

Lapin alueellisen kilpailun järjestää W-Power -hanke (Empowering Women Entrepreneurs in sparsely populated Northern communities), joka kehittää ja tukee naisyrittäjyyttä. Osallistu ja tule testaamaan ideasi toimivuutta!

Kuka voi osallistua?

Kilpailu järjestetään verkossa ja siihen voivat osallistua Lapin alueella vaikuttavat yrittäjät tai yrittäjäksi haluavat. Kilpailun teemana ovat yritys-, tuote- ja palveluideat, jotka edistävät kestävyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Kestävyydellä tarkoitetaan ekologista, sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista kestävyyttä. Esimerkiksi ympäristön hyvinvointiin ja materiaalien fiksuun käyttöön liittyvät, harvaan asuttujen alueiden mahdollisuuksia lisäävät, paikalliskulttuuria edistävät tai aluetaloutta edistävät taloudellisesti kannattavat ideat sopivat kilpailuun. Yhdenvertaisuudella tarkoitetaan sitä, että innovaatio ei sulje ketään pois vaan edistää erilaisten ihmisten osallistumisen innovaatioon joko asiakkaina tai tekijöinä, ja huomioi esimerkiksi eri-ikäiset ihmiset.

Hakijatiimin jäsenten tulee asua tai toimia vakituisesti Lapin maakunnassa. Tiimin koko on 1-5 henkilöä. Kilpailuun tulee ilmoittautua mukaan viimeistään 15.9.2021 klo 23:59. Voittajat sitoutuvat laatimaan hankkeen ohjeiden mukaisen raportin innovaatiostaan ja siihen liittyvästä kehitystyöstä.

Kilpailukategoriat

  1. VÄLÄHYS- sarja

Tämä sarja on sinulle, joka suunnittelet yrittäjyyttä tai haluat kokeilla, olisiko omassa tuote- tai palveluideassasi ruutia johonkin isompaan.

  1. OIVALLUS- sarja

Tämä sarja on sinulle, jolla on jo yritys. Onko sinulla yrityksen kehittämiseksi uusi tuote tai palveluidea, jonka haluat viedä markkinoille? Olet jo jollain tavalla valmistautunutkin, ja sinulla on esim. testiasiakkailta saatua palautetta tai numeroita oivalluksesi markkinapotentiaalista?

Kilpailun finaali järjestetään verkossa 6.10.2021. Jokaisella finalistilla oma kellonaika. Palkintojen yhteissumma 3000 euroa.

KIINNOSTUITKO? Lisätietoa, aikataulu ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät hankkeen kotisivuilta.  

Tapahtuma Facebookissa, LinkedInissa ja Rovaniemi Tapahtumat- sivuilla.  

 

Osallistu ja voita!!

Takaisin