Retki lapsiperheille

Lokakuu 25. klo 15:00 - Lokakuu 27. klo 14:00
Sijainti: Levitunturi

Setlementti Tunturila ry:n Askel-hanke järjestää lapsiperheille retken Leville 25.–27.lokakuuta. Retkelle ovat tervetulleita lapsiperheet Kemijärveltä, Sallasta, Savukoskelta ja Pelkosenniemeltä.

Matkaan lähdetään yhteisellä linja-auto kuljetuksella perjantaina klo 15.00 Kuumaniemen torilta ja paluu tapahtuu sunnuntaina noin klo 14.00 samaan paikkaan.

Retkellä vietetään aikaa yhdessä muiden retkeläisten sekä oman perheen kanssa. Retken aikana voi esimerkiksi uida ja ulkoilla Levin upeissa maisemissa ja yhteisenä ohjelmana on mm. rentoa yhdessä oloa ja keilausta. Retkellä majoitutaan kukin perhe omaan perhehuoneeseen. Retken omavastuu on 50e/perhe ja sillä katetaan retken kuluja.

Retkelle mahtuu mukaan rajallinen määrä perheitä. Retkestä kiinnostuneiden perheiden sitovat ilmoittautumiset torstaihin 17.10. mennessä Askeleen Hannalle 0407483225 tai askel@tunturila.fi, mukaan päässeille ilmoitetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä, sillä ensisijassa retkelle otetaan perheitä, jotka eivät ole osallistuneet Askeleen yön yli retkille kahden viimeisen vuoden aikana.

Askeleen toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen avustuskeskus (STEA).

Lipun hinta €/ilmainen
50e/perhe
Liput sisältää
kuljetus, majoitus, ohjelma
Tapahtuman järjestäjä
Askel-hanke Setlementti Tunturila ry

« Takaisin etusivulle