Perheiden päivä -tapahtuma

Huhtikuu 28. klo 10:00 - klo 13:00
Sijainti: Hietaniemenkatu 5, Kemijärvi

Perheiden päivä-tapahtuma Kemijärven kulttuurikeskuksessa lauantaina 28.huhtikuuta klo 10.00–13.00.

Lasten, nuorten ja perheiden parissa toimivat tahot esittelevät palvelujaan, tuotteitaan ja toimintaansa.

Tapahtumassa on paljon nähtävää ja tekemistä koko perheelle! Esittelyiden lisäksi luvassa on mm. ongintaa, arvontaa, leikkimistä, suunnistusta, taiteen tekemistä, askartelua, kasvomaalausta. Kulttuurikeskuksen pihamaalla pääsee kokeilemaan kiekon lämäämistä ja testaamaan omaa partiotaitojen osaamista.

Lapset voivat ottaa tapahtumaan mukaan oma nallen tai muun pehmon ja käyttää sitä mm. pehmojen omalla terveydenhoitajalla ja päivähoidossa. Lisäksi tapahtumassa voi nähdä myös hauskoja hahmoja hauskuuttamassa lapsia.

Kulttuurikeskuksessa on tapahtuman ajan avoimet ovet, joten tutustumaan pääsee myös nuorisotiloihin ja kirjaston palveluihin.

Tapahtumassa mukana ovat myös mm. neuvola, perhetyö, hammashoitola, varhaiskasvatuspalvelut, kansalaisopisto, Kemijärven tunturitytöt - ja pojat eli partio, MLL Kemijärvi, Erityislasten omaiset ELO ry, Pelastakaa lapset Kemijärvi, nuorisopalvelut ja kirjasto.

Kahviossa paikallisen Hillatien koulun 7C:n leirikouluryhmä ”Keltanokat” kartuttaa leirikassaansa myyden pientä purtavaa, joten kannattaa poiketa kahville.

Sisäänpääsy tapahtumaan on maksuton ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan yllätyskori.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan paikallisiin palveluihin ja viihtymään!

 

Lisäämme tietoja tapahtumasta https://www.facebook.com/events/807316682785473/

Tapahtuman järjestää Setlementti Tunturila ry:n Askel. Yhteystiedot Hanna Hartikainen 040 748 3225 tai askel@tunturila.fi

Takaisin arkistoon.