Harmonikat matkalla Viroon-Tukikonsertti

Toukokuu 13. klo 17:00 - klo 18:30
Sijainti: Kemijärven kulttuurikeskus

Harmonikat matkalla Viroon - Tukikonsertti

Koillis-Lapin musiikkiopiston harmonikkaoppilaat lähtevät kesäkuussa esiintymis- ja opiskelumatkalle Viroon, pieneen Etelä-Viron kaupunkiin, Võruun. Siellä järjestetään harmonikkafestivaali. Festivaalin aikana Kemijärven oppilaat saavat osallistua yhteissoiton mestarikursille ja soittaa virolaisten opiskelijoiden kanssa yhteisessä orkesterissa. Meidän oppilaillamme on Virossa myös oma konsertti. Lisäksi oppilaat pääsevät kuuntelemaan useita erilaisia harmonikkakonsertteja.

Oppilaille matka on omakustanteinen, minkä vuoksi he ja heidän opettajansa Kylli Kudu esiintyvät tukikonsertissa. Tukikonsertin tarkoitus on kerätä oppilaille matkarahoja.

Tukikonsertti "Harmonikat matkalla Viroon" on lauantaina 13.05 klo 17.00 Kemijärven kulttuurikeskuksessa. Konsertissa kuullaan eri tyylistä ja monipuolista harmonikkamusiikkia. Konsertin ja kahvion tuloilla tuetaan harmonikkojen esiintymis- ja opiskelumatkaa Viroon.

Järj. Koillis-Lapin musiikkiopisto ja Kemijärven Musiikkiyhdistys ry.                                                                                           Liput: 10 €

Lämpimästi tervetuloa konserttiin.

Takaisin arkistoon.