Ajankohtaista

4.3.2021

Lapin aluehallintovirasto kieltää Lapin sairaanhoitopiirin kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli kuusi (6) henkilöä. Määräys on voimassa 2.3 - 28.3.

Tästä johtuen kaikki maaliskuuksi suunnitellut konsertit on peruttu. Konserttien tilalla voidaan tehdä pienimuotoisia tallenteita, jotka kootaan ja laitetaan esille musiikkiopiston omalle Youtube kanavalle, niiden oppilaiden osalta, joilla on videointilupa.

Kemijärven kaupungin järjestämä yli 16-vuotiaiden ryhmätoiminta keskeytetään määräajaksi 22.2. - 14.3. Tästä johtuen ennen talvilomaa perutaan jousiyhtye, huiluryhmä, senioriharmonikat, Ensemble ja Bändi sekä perhemuskari.  Yksilöopetus jatkuu normaalisti.

23.2.2021

Oppilaskonsertti tiistaina 2.3.2021 on nauhoitettu ilman yleisöä. Oheisen linkin kautta voitte katsoa konserttitallenteen https://youtu.be/MJeYFX-32Jw

Opiston talviloma on 8.3-14.3.2021.

25.1.2021

Kevättiedote 2021 on luettevissa oheisen linkin kautta.

2.11.2020, 8.54

Näin vältämme koronavirustartuntojen leviämisen:

-    Oppitunneille tullaan juuri ennen tunnin alkua ja lähdetään tunnin jälkeen ripeästi pois.

-    Vältetään turhaa oleilua musiikkiopiston tiloissa, vain välttämättömin oleilu on sallittua.

-    Luokissa ovat pääsääntöisesti läsnä vain oppilaat ja opettaja.

-    Opettaja voi keskeyttää oppitunnin, jos oppilaalla ilmenee koronaan viittaavia oireita kesken tunnin.

-    Kädet pestään aina ennen oppituntia.

-    Muistetaan aivastus- ja yskimishygienia: kertakäyttönenäliinaan tai hihaan.

-    Huomioidaan turvavälit

Toimintakertomus 2019-2020 on luettavissa oheisen linkin kautta.

Koillis-Lapin musiikkiopiston syyslukukausi alkoi lähiopetuksena.  Noudatamme Opetushallituksen ohjetta, jonka mukaan taiteen perusopetusta voidaan toteuttaa tarvittaessa myös etäopetuksena. Ryhmäopetus toteutetaan lähiopetuksena suositukset huomioiden.

Lähiopetukseen voi osallistua vain täysin oireettomana ja terveenä. Opettajan kanssa voi neuvotella myös etätunnin pitämisestä jos on lieväoireinen ja soittokuntoinen. Suosittelemme välttämään lähiopetukseen osallistumista myös, mikäli olet ollut kontaktissa korona-oireiseen henkilöön. Vältäthän edelleen tarpeetonta matkustamista.  Ulkomailta palaavien tulee huomioida THL:n karanteeniohjeistus. Tiedotathan mahdollisesta matkasta opettajaasi ja pohditte yhdessä yksilötuntien etäopetuksesta karanteeniaikana. 

3.8.2020 alkaen musiikkiopiston kanslia on avoinna ainoastaan ma, ti ja pe klo 8.30 - 11.00 ja 11.30 - 15.30.

Musiikkiopiston oppilaat ja huoltajat!

Oppilaille on luotu henkilökohtaiset tunnukset sähköistä asiointia varten Koillis-Lapin musiikkiopiston Eepos-oppilaitoshallinta palveluun. Palvelun kautta jaamme tulevaisuudessa koteihin tietoa oppilaiden opinnoista, aikatauluista sekä opintojen sisällöstä. Tavoitteemme on myös kehittää oppilaitoksen ja kodin välistä viestintää uuden järjestelmän avulla. Yhteystietojen ajantasaisuudesta huolehtiminen Eepoksessa on ensiarvoisen tärkeää, sillä siirrymme tulevaisuudessa ainoastaan sähköiseen tiedottamiseen. Oppilaitoksen tai opettajan täytyy tavoittaa oppilas ja/tai vanhempi myös esimerkiksi tuntimuutoksista ilmoittaakseen.

Eepos-tunnukset tulee säilyttää koko opintojen ajan, sillä oppilaan tietoja hallinnoidaan jatkossa samoilla tunnuksilla. 

Kirjaudu palveluun osoitteessa klmo.eepos.fi

  1. Palvelun etusivulla valitse “Kirjaudu”
  2. Sivulla “Omat tiedot”, päivitä oppilaan sekä vanhempien henkilö- ja yhteystiedot. Korjaa lomakkeen kenttiin tarvittaessa päivitetyt tiedot ja tallenna tekemäsi muutokset. On tärkeää, että tiedot ovat oikein, sillä viestintää käydään mm. sähköpostijakelulla. Esim. oppilas ei saa opettajan lähettämää viestiä tuntimuutoksesta tms. jos sähköpostiosoitteessa on yksikin virhe.
  3. Kirjaudu ulos palvelusta. 
  4. Lisätietoa sekä tarkemmat käyttöohjeet löydät osoitteesta klmo.eepos.fi/tietoa

Vikatilanteessa ota ensisijaisesti yhteyttä palvelun ylläpitäjään sähköpostitse sähköpostiosoitteella vikailmoitus@eepos.fi.

Jos kysymyksesi liittyy opetukseen tai oppilaan asioihin, ota yhteyttä musiikkiopistoon; toimisto:hannele.jaakkola@kemijarvi.fi 040 746 7966, rehtori: terhi.heikkila@kemijarvi.fi 040 576 2243

 

OPS KYSELYN 2017-2018 TULOKSET

KLMO MUSIIKIN OPETUSSUUNNITELMA 2018

KLMO TANSSIN OPETUSSUUNNITELMA 2018


Koillis-Lapin musiikkiopisto
Hietaniemenkatu 3, 98100 Kemijärvi
040 746 7966 kanslia, 040 576 2243 rehtori

Musiikin hahmotusaineiden ja musiikkiteknologian ryhmät ja ajat nähtävillä musiikkiopiston ilmoitustaululla.