Ajankohtaista

 

 

Musiikkiopiston youtube-kanavalla voit tutustua soitinesittelyihin.

Musiikkiopiston KEVÄTTIEDOTE 2024.doc sisältää tietoa opintojen rakenteesta, yhteismusisointi- ja hahmotusaineryhmistä, opintomaksuista, Eepos-järjestelmästä ja muuta ajankohtaista tietoa lukuvuoteen liittyen.

Eepos-ohjelman kautta näet opintotietosi/lapsesi opintotiedot, viimeisimmät tiedotteet ja voit viestiä Eepoksen kautta suoraan opettajan kanssa. klmo.eepos.fi- sivuston kautta pääset kirjautumaan Eepos-tunnuksilla. Eepos-ohjelma on ladattavissa myös mobiiliin.

Musiikkiopiston oppilaat ja huoltajat!

Oppilaille on luotu henkilökohtaiset tunnukset sähköistä asiointia varten Koillis-Lapin musiikkiopiston Eepos-oppilaitoshallinta palveluun. Palvelun kautta jaamme tulevaisuudessa koteihin tietoa oppilaiden opinnoista, aikatauluista sekä opintojen sisällöstä. Tavoitteemme on myös kehittää oppilaitoksen ja kodin välistä viestintää uuden järjestelmän avulla. Yhteystietojen ajantasaisuudesta huolehtiminen Eepoksessa on ensiarvoisen tärkeää, sillä siirrymme tulevaisuudessa ainoastaan sähköiseen tiedottamiseen. Oppilaitoksen tai opettajan täytyy tavoittaa oppilas ja/tai vanhempi myös esimerkiksi tuntimuutoksista ilmoittaakseen.

Eepos-tunnukset tulee säilyttää koko opintojen ajan, sillä oppilaan tietoja hallinnoidaan jatkossa samoilla tunnuksilla. 

Kirjaudu palveluun osoitteessa klmo.eepos.fi

  1. Palvelun etusivulla valitse “Kirjaudu”
  2. Sivulla “Omat tiedot”, päivitä oppilaan sekä vanhempien henkilö- ja yhteystiedot. Korjaa lomakkeen kenttiin tarvittaessa päivitetyt tiedot ja tallenna tekemäsi muutokset. Ilmoita osoitteenmuutoksesta myös kaupungin taloustoimistolle tai musiikkiopiston kansliaan, jotta tietosi ovat ajantasaiset myös kaupungin myyntireskontrassa. On tärkeää, että tiedot ovat oikein, sillä viestintää käydään mm. sähköpostijakelulla. Esim. oppilas ei saa opettajan lähettämää viestiä tuntimuutoksesta tms. jos sähköpostiosoitteessa on yksikin virhe.
  3. Kirjaudu ulos palvelusta. 
  4. Lisätietoa sekä tarkemmat käyttöohjeet löydät osoitteesta klmo.eepos.fi/tietoa

Vikatilanteessa ota ensisijaisesti yhteyttä palvelun ylläpitäjään sähköpostitse sähköpostiosoitteella vikailmoitus@eepos.fi.

Jos kysymyksesi liittyy opetukseen tai oppilaan asioihin, ota yhteyttä musiikkiopistoon; toimisto:tarja.kaisanlahti@kemijarvi.fi 040 746 7966, rehtori: terhi.heikkila@kemijarvi.fi 040 576 2243

Opetussuunnitelma 2023.docx


Koillis-Lapin musiikkiopisto
Hietaniemenkatu 3, 98100 Kemijärvi
040 746 7966 kanslia, 040 576 2243 rehtori

Musiikin hahmotusaineiden ja musiikkiteknologian ryhmät ja ajat nähtävillä musiikkiopiston ilmoitustaululla ja Eepos-ohjelmassa.